Tick tack tiden går

Nu är det inte långt borta. Skjusen är fixad och ren o skär njutning kan börja ! eller ? Njaa knappast !

Nerverna kommer nog visa sig ganska skaplig oss mig, hoppas, tror och vet att dom dock mildras lite när man får skrika ur sig.

Om man inte följer matchen på plats utan ser den på tv istället, eller varför inte radio.. det är nervöst !

Men jag ska försöka stilla lite oroliga själar. Leksand vinner ikväll, idag visar vi att storebror är just storebror.

Man vill att det ska dra igång !

Nu: Mat, tacos och kanske någon öl !
Sen: Seger !

Forza Leksand !

Lördag morgon

Har nyss vaknat o sitter och väntar på att jag o far ska in o ladda med lite hotellfrukost i stan.

Har en riktigt rolig save med QPR när det gäller fm på gång nu, hoppas stort på denna !

image13
En dag som denna slår det blå vita hjärtat några slag extra !

Inför "el derby"

Äntligen är det dags. Sveriges svar på "old firm" (dvs det heta derbyt i skottland mellan Celtic och Rangers)
Hockey sveriges hetaste derby är det ingen snack om att det är.

Jag har en bekant som kommer längre nere från i landet. Jag pratar med honom någon gång i veckan och ibland undrar jag vilken bild han får av oss leksingar. Jag pratar så fanatiskt, om hur laddningen inför match börjar redan på morgonen och sedan stegras, för vi leksningar lever för laget, från den sekunden vi slår upp ögonen tills pucken släpps är det bara vara blåVita krigare som är i fokus ! Leva för laget, den blå vita religionen är ord jag gärna använder. För just ordet religion stämmer in. Jag menar under säsongen lever man för just laget, varje match är som en högmässa i kyrkan, alla med samma intresse o tro samlas på ett o samma ställe. När sedan sommaren kommer blir det en form av fasta, en period där man inte gör så mycket utan bara väntar på att hockeyn ska dra igång igen !

Imorgon ska vi använda hela vårat hjärta, vi ska visa att vi på läktaren kommer inte vika en tumm. Vi ska visa våra krigare att det är nu det gäller, det är nu vi ska ta ännu ett steg mot de rum vi ska vara i, finrummet !

Under hela säsongen har jag pratat med folk som menar att skulle Mora hamna i en kvalserie kommer dom kriga ner Leksand. Men egentligen varför skulle Mora kriga mer än Leksand? Jag lovar att Leksand imorgon kommer visa vilket lag som har mest hjärta. Vi ska skicka ner Mora i skiten, vi ska skicka ner både laget och hundkojan till den plats dom ska vara.. nere i skiten !

En sak till frästen.. är det någon som ska upp relativt tidigt imorgon som kommer från falu hållet och möjligtvis kanske har en plats i bilen över får den personen gärna höra av sig ! Jag kommer upp men vill gärna komma upp lite tidigare än bara någon halvtimme före.

Hur slutar det imorgon da ? Leksand vinner med 4-1 !

Ett tag sen sist

Vet ej varför men har inte blitt något skrivande de senaste dagarna. Under tiden har Leksand hunnit med att vinna två matcher, varför skriver du inte för Pontus ? Bryr du dig inte om Leksand och hockeyn ? Det handlar inte om det, har bara inte blivit något skrivande. Kanske är jag för uppslukad i hockeyn ? Ja vem vet !

Det ser ut som om Leksands målskytte kanske har lossnat lite. 9+5  i mål de senaste matcherna.

Men jag ska försöka skärpa mig med skrivandet ... för jag vill leverera ! Jag vill vara en läsvärd blogg.

Imorgon är det så dax för daladerby ! Mer om det kommer senare idag.. Nu ville jag bara visa att jag lever ! =)

Nu blir det att se lite hockey (Timrå-Hv71) ställning i skrivandets stund 0-1 !


Tungt att vara leksing

Ja aldrig får man glädjas, aldrig får man njuta men likfan ger man ALDRIG upp !

Matchen igår är riktigt tung, detta inte bara för förlusten utan också på vilket sätt Leksand spelade. Man bränner chanser likt smör smälter i solsken. Visst var Brynäs målvakt bra men tänk efter lite ! Vilken målvakt har vart dålig mot Leksand i år ? Finns det någon som inte gjort sitt livs match mot just Leksand var snäll o kommentera vilken.
Varför är alla målvakter bra mot Leksand da ? Titta på gårdagens match bara, det är ett Leksand som det verkligen syns hur mycket spelarna tänker när man kommer i avslutningslägen. Hela tiden blir det dendära extra bilden man får i huvudet, bilden som spelar spelarna ett spratt. Hade man gjort ett tidigt mål igår hade jag inte suttit o skrivit såhär idag, då hade jag förmodligen hyllat dom.

Det som var bra med matchen var att vi återigen har bevisat att på läktaren är vi bäst, bäst av alla !

Dubbel olycka i hallen igår, det är jobbigt som faan!  Faan att man aldrig ska få vara glad....


Bloggen

Bloggen fortsätter att öka i intresse. Läsarna blir fler o fler o just idag ser det ut att gå emot en ny toppnotering va gäller sidvisningar trotts att antalet unika besökare är mindre än tidigare toppnoteringar (kan det vara någon som har bloggen som startsida kanske) Det vore jue skoj om så va fallet !

Som sagt får jag skylla mig själv när jag tog en paus från bloggandet o tappade troligtvis mycket besökare men kampen har börjat att vinna tillbaka er läsare, det får ta den tid det tar.. men målet är att ha en växande blogg!

Men har ni några tips på saker som skulle kunna förbättra bloggen får ni gärna skriva den tanken genom en kommentar.

/ Bloggen, Pontus Gustavsson

Baksmälla och se framåt...

Gårdagens förlust känns lite surt idag, men samtigt måste man se framåt. Jag räknar med seger imorgon!

Som sagt är det match imorgon, en match vi måste vinna ! O det gör vi ...

Faan va dåligt jag sov i natt alltså, är mycket som snurrar i huvudet.

Nu är det hockey Frölunda-Färjestad.. en bra match vill jag säga. Färjestad är alltid bra när slutspelet börjar närma sig.

Tankarna går till dig ...

Miss you...

. . . . . .

Eftersnack Malmö-Leksand

Förlust blev det i första omgången för våra kära grabbar. Jag tänker inte skriva någon jävla uppsats av detta för det har jag inte lust med av flera anledningar.

kort o gott, 3-0 o sista i tom kasse och 35-31 i skott till malmös favör.. Belfour bra, mycket bra ! Nya tag gäller...

Nej nu skiter jag i denna match o går vidare...

Forza Leksand !

Inför Malmö-Leksand

Nu drar det igång, det är bara några timmar kvar till allvaret börjar! Det är nu säsongen börjar.

Malmö: Som jag skrev tidigare tippar jag Malmö som tvåa, jag anser att laget kan vara med o slåss på allvar och om Hurme kommer igång i kassen kan Malmö sno åt sig en andra plats. Inför kvällens match har jag inget riktigt grepp om Malmö alltså o det skapar en både och känsla i kroppen ... dels känns det som att de inte har vart så pass bra att jag kunnat skapa mig en känsla men det smyger sig även in en liten annan otrevligare känsla. Men hur som helst är Leksand det starkare laget och det är Malmö som har pressen på sig genom hemmaplan.

Leksand: Nu står vi där, där fokuset varit hela säsongen. Jag vet hur det känns, en speciell tävling som är på kalendern o alla andra tävlingar före det är bara "träning". Jag litar till hundra på Leksand och alla planer hitils har gått precis så som klubben förväntat sig före säsongen. Höjer sig vissa spelare något snäpp till kommer detta gå vägen.


Visst vore det riktigt skönt med en seger ikväll. Chanserna finns helt klart ! Men jag är i ärlighetensnamn nöjd med poäng. Huvudsaken är att vi tar poäng, så är inte pressen lika stor i fredagens match som den skulle vara vid en nolla ikväll. Jag tippar seger, jag tippar 2-4 !

Go Leksand !

Gilla läget, stämmer det ?

Ja visst ska man försöka gilla läget men ibland går det bara inte. Jag har svårt att gilla detta läge ...

Men nu är det bara att ta skeden i vacker hand som det heter. Jag hoppas att detta blir bra någon gång, det funkar inte som det är just nu ...

Idag fyller frästen min syster 17 år, så grattis syster !

Kommer hem lite folk på tårta o kaffe om några timmar efter det blir det fotbollsträning och heltagg när det gäller Leksands IF !

Kommer snart en inför matchrapport ...

The Mist

Det är titeln på den film som är baserad på en bok gjord av Stephen King. En rysare, verkar kanske inte vara så bra men plötsligt inser man att människan är lätt att förändra ! Tragisk film ...
Betyg: 3 av 6 ! (riktigt bra för att vara en rysare)

image11

Dagen D

Inget bloggande igår, vet inte varför faktiskt men hade inge kraft i fingrarna !

Idag är det verkligen dagen D, dagen vi gått o väntat på länge, det är också dagen då nagelbitarna höjer sig ännu en nivå o dagen då människor som inte biter på naglarna plötsligt gör det ... kort o gott, vilken grymt härlig dag!

Leksand kommer värma klockan 10 idag nere i Malmö, dvs om ca 30 min.

Mer om kvällens match kommer jag skriva lite senare idag.

Men från och med nu Leksingar är det dags ladda upp, ladda för en häftig kvalserie !

Kväller

Till en början kan jag bara säga att jag göra sitt livs misstag är så jävla vädelöst ! ......

Blev att se Modo-Timrå idag. En skaplig match men första perioden var inge vidare om ni frågar mig. Andra men kanske framför allt tredje tog lite fart o framför allt blev det lite spänning o fart ! Krizan är inte 100 med på banan, tror dock att han spikar igen på ett bra sätt imorgon.

Challe Berglund är lite gladare vid intervjumikrofonen den senaste tiden, om det beror på laget framgånger eller den skit han fick för sitt extremt dåliga uppträdande tidigare ska man låta vara osagt. Dock säger jag att det är lättare att vara glad i framgång eller vad säger man om Ronaldinho? Mannen som alltid log, för det första kanske hans utseende gör att han ser gladare ut än vad han kanske är ... Men han är inte lika leende som förut heller !

Blev att starta en ny save på fm idag. QPR i engelska andra divisionen fick det bli, hoppas jag kan få ett bra flyt bara !
För övrigt den klubb i världen som just nu kanske kan hosta upp mest pengar !

100 höjdare var det jue frästen också under kvällen. Riktigt grymt alltså o speciellt domdära riktigt kåta pensionärerna. Ett bevis på att man aldrig blir för gammal för egentligen vad som helst.

Skulle kanske tävlat under morgondagen eller ja det är jue snart idag om jag tänker efter. Min fot känns bra men tycker det är onödigt att springa 8km bara asfalt, synd när det är på hemmaplan i Grycksbo men det får bli träning istället.

Nej nu blir det sängen !

Tankar inför kvalserien del 2 av 2

Vi slänger oss direkt in i handligen ...

Rögle: Blir svåra att tass med nere i skåne. Har ett slagkraftig lag o jag anser att man är fullt kapabla att rubba de flesta på hemmaplan. Styrkorna ligger enligt mig i målvaktsspelet men även så klart finns jue världsbacken Kenny Jönsson. Sen har ju Rögle ett psykologiskt övertag på lokalkonkurrenten Malmö inför allvaret, hur mycket betyder det? Jag tror att Rögle kan vara hotet mot min tippning av Malmö som tvåa men jag tror även att Malmö vinner mot Rögle när det väl gäller !
Vart slutar Rögle i kvalserie tabellen ? 5:a

Mora:
Ja vad säger man ? Kan inte skriva så mycket posetivt om denna förening, hjärtat säger bara en sak... Mora ska ner nu. Bra målvaktsspel kan jag väll säga iaf. Men jag håller mig till denna text.
Vart slutar Mora i kvalserie tabellen ? 3:a

Leksand:
Leksands IF ska tillbaka till finrummet, vi ska tillbaka där vi ska vara och det är nu vi tar steget. Nyckeln till framgång är självklart Belfour men det återkommer jag till. Backarna måste höja sig något snäpp, eller i alla fall några av dom. På forwards sidan finns kapacitet och det kommer skapas chanser, nu måste vi bara sätta dit dom också ! Enligt de senaste rapporterna jag fått har Belfour hittat formen o är omöjlig på träning. Om han är frisk går Leksand upp !
Vart slutar Leksand i kvalserie tabellen ?1:a
image10
Ed Belfour

Har någon en biljett över ?

Jag tänkte göra ett försök att få tag på en biljett till Brynäs på fredag. Det spelar ingen roll vilken typ av biljett de är, sitt eller stå spelar absolute ingen roll ...

Så finns det någon som har biljett kan man alltid ringa på min mobil eller kontakta genom bloggen !

Telefon 0706268648


Måndag morgon

När klockan ringde gick upp med vetskapen att jag ska ut på långpass lite senare under dagen. Hoppet om sol o fint väder fanns jue också, men vad får jag ? snö... blää
Menmen, man får väll ta det helt enkelt.

Barcelona tappade poäng igår och misslyckades att spela in de maximala 3 poäng som var möjligt till Real.

Nu fick jag en sån dära rysning i kroppen när jag kom o tänka på kvalserien för typ 1000 gången redan idag, fan va skoj det ska bli !

image9
Känner mig lite fel idag ...

Ikväll blir det att se Modo-Timrå, en måste match för Modo ! ska bli skoj att se ...

Nej nu ska jag försöka trycka i mig lite frukost o sen pallra mig ut o träna !

Tankar inför kvalserien del 1 av 2

Kvalserien...intensiva veckor, allt avgörs under en väldigt kort period och årets kvalserie är mer intressant än någonsin.

Lagen Leksand, Brynäs, Mora, Rögle, Malmö och Västerås gör upp om de två platser som ger ett elitseriekontrakt kommande säsong. I del 1 kommer tre lag vara med och ni har säkert redan räknat ut att de resterande tre kommer i del 2.

Västerås: Laget som sist blev klart för kvalet. Vad ska man säga om "gurkorna" ? Kvalite finns ! Det man sett av laget denna säsong är varierande, det känns som att hemma är dom verkligen svåra att tass med och i denna serie kommer inget lag kunna kliva ur spelarbussen med vetskapen att tre poäng är givna. För som sagt finns kvaliten i form av Patrik Berglund, Stefan Hellqvist, Mikael Backlund och målvakten Johan Thalberg. Det finns även fler med rutin o kvalite men väljer att ta de namnen. Som sagt så tror jag att Västerås kommer att plocka några poäng hemma men borta kommer det bli tungt. Jag blickar tillbaka till sista matchen när Västerås möte Leksand i ejendals. Västerås hade en storspelande målvakt, ALLT att spela för och Leksand hade lite spelare borta. Lägg där också till att Leksand inte hade något speciellt att spela för. Belfour borta tillsammans med några till har jag för mig. Men ändå lyckades inte Västerås slå Leksand, då gör man det inte heller i en kvalserie !
Vart slutar Västerås i kvalserie tabellen ? 6:a

Malmö:
Skåningarna lyckades inte hota Leksand om seriesegern. Jämna matcher blev det mellan lagen och ett malmö som jag har haft svårt att bli sådär jätte imponerad av. Det känns som om dom har en väldigt hög högsta nivå men kan väldigt lätt sjunka i kvalite. För Malmö är nyckeln (som för alla andra lag) men jag tror det blir extra viktigt för just Malmö att Hurme har hittat en mer stabil form under kvalserien. Hurme har blandat o gett va jag har hört. Nu har jag långt ifrån sett redhawks alla matcher men att Hurme måste upp något snäpp är jag säker på.
Det finns många Malmö fans som inte tror att deras lag ska gå hela vägen, jag har svårt att ha någon uppfattning men bedömmer dom som väl så starka som t ex Brynäs !
Vart slutar Malmö i Kvalserie tabellen ? 2:a

Brynäs:
Laget med kanske den bästa truppen i sammanhanget. Men för det finns ett stort MEN också. Ett målvaktspel som är 4 eller 5 bland lagen i kvalserien. Brynäs är nerkört i botten, man avslutade serien med en stortförlust mot Färjestad borta (nu kanske många säger att den matchen inte gällde något men ett bra avslut betyder mycket) För att Brynäs ska ha någon chans måste målvkaterna visa upp sig, vem står är också frågan?
Brendl är det farligaste vapnet man har, o speciellt i power play. Jag har sett många matcher med Brynäs på canal plus i år och motståndarna måste skära av Brendl när Brynäs har PP. Då är halva faran borta !
Jag tror laget får svårt, väldigt svårt och en seger i första matchen är ett måste !!
Vart slutar Brynäs i kvalserie tabellen ? 4:a

image8
Mannen som ska göra det för Bryäns ?!

Hallo där Pär Hansson !

Jag greppade telefonen o ringde upp en bekant människa för att höra senaste nytt.

Pär Hansson född o uppväxt i Grycksbo. Just nu jobbandes i Sälen som säsongsarbetare.

Ska man säga något om Pär kan man säga att en extrem fotbollstalang försvann när Pär hittade alkoholen :P
Stort Leksands hjärta ska också tilläggas !

image7
Ölen i högsta hugg !

Hejsan Pär ! Vad gör du ? - Jag sitter o skiter och dricker öl ! Det blir att se arvingarna ikväll.

Du är ju säsongsarbetare i sälen, när är den säsongen slut ? - Jag åker hem om cirka en månad

Hur trivs du ? - Jag trivs kanon ! Jag kommer tillbaka nästa år.

Leksand står ju inför en kvalserie, blir det att se några matcher ? - Jag har inte fått tag på några biljetter, vaknade klockan 11 dagen de släpptes så det var ju försent.

Bloggandet da ? - Det har jag i stort sett lagt ner, det finns så mycket annat att göra ... öl tex haha

Slutligen, vad händer i sommar ? - I sommar blir det att jobba i Rättvik på hotell Lerdalshöjden. Har anställning mellan Maj och September sen får vi se om det blir någon fortsättning.

Då tackar bloggen Pär för att jag fick ringa o störa. Hoppas kvällen blir fin o att arvingarna dominerar på scen ikväll!



Ligan lever

ja återigen lever ligan, eller ja för en stund iaf. I skrivandets stund är det bara lite drygt 20 min kvar tills Barcas match mot Almeria borta.

Just Almeria som inte är en klubb man ska underskatta. Ruggigt stabila, kanske ett av de mest stabila lagen som finns i spanska ligan vad gäller hemmaspel o väldigt lite mål insläppta.

Men att Barca ska få stryk ännu en match tror jag inte riktigt men tippar 2-2 i denna drabbning !

Dagen efter ...

Ja nu sitter jag o bloggar från jens bärbara dator från familjen hallbloms kök.

Idag har jag, jens, mia, fredrik och julija vart ut på äventyr. Mer om detta senare under dagen eller morgondagen med bilder osv ...

Gårdagen var en mycket trevlig tillställning med mat, dryck och melodifestivalen. Men vann verkligen rätt låt? jaja det lär jue visa sig i den stora finalen. Det blev krogen med Julija och Mia men inte var det någon vidare grej det eller, jag har svårt att roas på krogen nuförtiden alltså !

Jag skulle ha tränat under dagen men det blev inget med den varan, lite ont i foten satte stopp för mig.

Under gårdagens middag fick jag lära mig ett nytt sätt att äta tacos på, det var John Ohlsson som införde "tefatet"
Det bygger på mjukt bröd, alla saker man ha på och mjukt bröd på igen vilket medför att det blir en väldigt sannsad form av ätning. Grymt bra !

Återkommer senare ...


Har du inget för dig ikväll ?

Då ska du få ett filmtips !

Michael Clayton: En riktigt bra film som är en av de bästa jag sett på sistonde iaf. Betyget blir 4 av 6 !


image5

En mycket sevärd film !

Lördag

Efter duschen, en macka och just nu tittandes på "Ring tv4!"

Träningen idag kändes bra, riktigt bra och just nu känns det som om jag kommer närmare o närmare där jag någon gång var, fortfarande är vägen lång men jag kommer ...

Under gårdagen blev det lite kaffe, smörgåstårta och även lite vanlig tårta hemma oss födelsedagsbarnet Jens Hallblom. Det är aldrig fel med kaffe alltså, fick mig även någon snaps ska tilläggas.

Idag är det lite mer kalasande oss jens med en lite mer festlig klang där förmodligen inte alkoholen blir för påtaglig hehe.

Jag kommer tyvärr missa Reals match ikväll, men det blir att spela in den o se den senare under natten eller imorgon bitti. Ska "chippens" Deportivo kunna hota Real ? Min far tror det och en 1 på lången blev ett faktum från hans sida.

Bandyfinalen kommer idag också klockan 15 ! En klassiker som kan bli skoj att se ...


13-1


Ja säga vad man vill om motståndet, Växjö hade inget att spela för men ändå ...
Jag skulle kunna tro att Leksand gjorde dom helt chanslösa och en sak är säker o det är att vi inte hade vunnit med 13-1 i motsvarande match för några månader sen !

Formen är på G för laget i stort men har även hört några namn som är stekheta !

Skönt att vi fick göra 13 mål, bara det är viktigt.

Känslan är att laget är på gång, helt klart !
image2
Kvalserie fest i Västerås blev det jue också ...

Nicolas Cage på besök i spanien ?

Detta är ingen ny grej men eftersom jag inte bloggat på ett tag får jag skriva detta nu istället.
Tryck här : http://es.youtube.com/watch?v=u1XMod3xK2I

Alltså detta är jue egentligen helt sjukt hur han lurar "våran" president alltså haha

Och tänker man efter så är han väll inte så lik orginalet, eller ?

Rysningar

Ett litet kort inlägg, det krävs inge mer... surfa in på www.leksandsif.se

Riktigt snyggt intro !!! Det är rysningar varje gång grabbarna glider in på isen till detta...

Forza Leksand !

Lite Leksand

Kvalserien knackar på dörren och jag likt ett barn på julafton i hallen i väntan på att tomten ska kliva över tröskeln känner förväntan och fantastiskt sug alltså !

Till en början vill jag minnas att jag skrev i min tidigare blogg att jag trodde Borås skulle kunna ta sig till Playoff senare under säsongen. När det gällde den saken fick jag rätt men såhär bra trodde jag inte det skulle gå för laget. Jag är helt säker att för deras del tar äventyret slut ikväll mot Västerås men en mycket fin säsong är över för laget från staden där fotbollen dominerar.

Det sjukt stora intresset för Leksand visste vi alla fanns där, o sjukt var bara förnamnet eller var det kanske mellan namnet ? Jaja skit samma, Leksands IF är stort, riktigt stort !
En stor röd lapp på luckan blir det i alla tillställningar, för oss väntar ett kval som vi Leksingar verkligen går in i med huvudet högt.

Laget da, hur ser det ut ? Jag skulle vilja säga att det ser riktigt bra ut. Leksand har fått säsong precis dit dom ville från första början. Hård träning säsongen igenom men ändå stod vi som seriesegrare. Det är nu säsongen börjar, det är nu krigarna ska kriga tillbaka oss till eliten, det är nu vi på läktaren ska höja oss ett snäpp till och sjunga fram grabbarna till en seger fest som aldrig tar slut med början en bit in i april.

Ed Belfour ! Jag behöver faktiskt inte säga mer. I början var kritikerna många, de avtog allt mer men efter "örnens" tripp tillbaka till andra sidan atlanten för att bli pappa fanns dom där, betydligt fler och betydligt mer högljudda... Ed Belfour kritikerna ! En "vanlig" målvakt hade behövt betydligt mer tid på sig men örnen visade bara efter några matcher upp en form som skulle visa sig stiga hela vägen och vad jag har hört ska den ha toppats lite extra inför kvalet. Är han frisk är jag säker på att vi har kvalseriens bästa målvakt, är han frisk går vi upp !

Som sagt kommer det vara ett Leksand som i ben o huvud är bättre och piggare än någon gång denna säsong. Nyckespelare blir så klart Belfour men hoppas o tror att även spelare som Karlberg verkligen fortsätter på den fina säsong han gjort, Bergenström kommer lyckas inget snack men också är det ett måste att Grosek o grabbarna höjer sig något snäpp nu !

Receptet på framgång i kvalserien stavas KRIGA ! Dom ska göra det på isen och vi ska göra det på läktaren !

Stort grattis Jens !

Nu när klockan smugit sig fram över 00.00 så vill jag passa på att säga grattis till en av de som står mig närmast.
Jens Hallblom fyller 20 år idag den 14 mars !

Idag ser jag fram emot att bli bjuden på lite kaffe Jens ;)

Som sagt, ett stort grattis till en underbar människa !

Äntligen dags igen !

Hej på er igen som sagt. Efter en lång tids frånvaro, en för lång tids frånvaro är jag tillbaka igen. Som sagt har jag inte alls haft lusten att skriva pga lite personliga saker. Jag kanske inte är helt redo nu heller men måste försöka skriva av mig lite iaf.

Ny adress o varför ? Ganska enkelt svar faktiskt, blogg.se ger möjligheten till mer statestik osv. Nu kanske blogger också hade någon sådan funktion men i så fall märkte inte jag av den.

Till er som frågat om jag fortfarande lever är svaret ja ! =) Jag har inte kollat kommentarer eller någonting så jag har vart helt avskärmad från hela cirkus pontusgustavsson.blogspot.com

Men nu finns suget att bjuda på bokstäver, bilder och lite annat smått o gått. Planer finns men kommer göra en slowstart för att se om ni läsare fortfarande finns kvar o har hittat till sidan. Men jag ger det några veckor för som en mycket vis man sa "Rom byggdes inte på en dag, det gör inte pontustankar.blogg.se heller"

Under denna tid jag inte skrivit har jue Leksand trallat på, jag tänker inte gå in på några detaljer kring det som redan varit mer än att jag tycker det bara sett bättre o bättre ut mot slutet.

När det gäller nuet da ? Alltså jag kan bara säga världsklass alla fans, vilket drag kring hockeyn !
Det är mäktigt o det är faktiskt så att det faller en tår bara för allt stöd klubben har och fyfan va vi ska stötta killarna !

Mycket mer Leksand kommer imorgon o framöver ...

Under denna period har även Real Madrid hunnit krossa Valladolid, tappat i ligan för att sedan dra ifrån igen, nu tror jag det bär hela vägen !

Jag har även kommit igång med min sattsning tillbaka o hör o häpna, jag har vart frisk i mer än en måndag i sträck... är jag sjuk ? :P

Kort o gott är det mycket jag missat att skriva om, dock ska jag försöka leverera i framtiden istället !

image1
Jag är tillbaka och vi ska kriga oss tillbaka till eliten !

Nystart !

Hej alla läsare ! Efter en tids frånvaro (av personliga skäl) anser jag att nu är det dags igen. Dock under ny adress men innehållet kommer vara detsamma !

Så nu känner jag mig redo att starta om, satsa vidare och ge er läsare bra läsning !

Hoppas som sagt att ni fortfarande är med i båten.

Jag kommer försöka fixa bloggen under den kommande tiden för att få upp en sådan hemtrevlig känsla som möjligt.

Från o med nu kommer inläggen bli allt fler för var dag.

Till alla Leksingar vill jag bara säga att mycket skrivning kommer om ämnet...

Nu jävlar ska vi upp !

RSS 2.0