Nu händer det igen...

Jag kommer lägga ner arbetet med denna blogg... Just nu känns det som om jag inte har någon lust att leverera dag ut o dag in och den senaste tidens frånvaro talar sitt tydliga språk.

Som en anonym skrev så har det jue hänt hur mycket som helst i Leksand... ni ska inte tro att jag inte bryr mig för det gör jag, jag följer Leksand precis lika mycket som vanligt =) O kommer alltid göra det. Det är bara det att jag inte har någon lust att blogg om det, eller rättare sagt ha en blogg som inriktar sig på ämnet.

Som rubriken säger så händer det igen, jag lägger ner en blogg och kommer tillbaka igen? Jo faktiskt men inte med en Leksand blogg eller en sport blogg om man väljer att kalla det de.

Men tillbaka kommer jag o det genast! Dock blir det inte samma blogg, det blir ny adress och delvis nytt innehåll.
Adressen är www.dalmas.blogg.se  Där kommer jag inte ha samma updatering av sidan jag haft, jag kommer försöka skriva varje dag och kanske till o med flera gånger per dag ibland. Skillnaden är att jag skriver mer om mig, min träning och livet i stort. Sen kommer självklart Leksand in i bilden då o då men att kalla den "leksandsblogg" vore fel. Hoppas ni förstår vad jag menar och att ni förstår mig...
Så för er som bara läst bloggen för leksand kanske inte den nya bloggen är mycket att läsa... för er få som kanske läste den för andra saker kan jag hänvisa till den nya adressen. Kort o gott för den som vill veta mer om mig fortsätt läsa och byt ut adressen i era favoriter =)

Tack för mig o ni som inte vill läsa skit om mig o hur jag tänker säger jag att vi ses på norra när hösten närmar sig!


RSS 2.0