Helt otroligt

Men det finns saker som smärtar. (L.....) o att Leksand hade gått upp om man t ex inte fått stryk mot Rögle eller Brynäs hemma. Menmen det är nya tag som gäller.

Egentligen är det helt otroligt, Mora och Malmö spelar med oss i allsvenskan kommande säsong. Det är för bra för att vara sant. Mer om just det faktumet blir det att skriva om vid annat tillfälle. Men det kan konstateras att den sanna glädjen är skadeglädjen! Eller ja lite så är det i alla fall..
  1. Mora packet nere.. o det för alltid? Det lär jue bli svårare för Simons att köpa ny tope och träskor om inte annat när en redan ansträngd ekonomi blir ännu sämre!
  2. Malmö o Percy får med ny jätte arena och ingen som bryr sig om hockey där nere det väldigt jobbigt!
Leksand tycker jag står upp på ett mycket bra sätt idag, jag är faktiskt imponerad. Men Malmö får skylla sig själva, att försvara en ledning är alltid svårt och när man dessutom gör det så pass tidigt i matchen straffar det sig nästan alltid.

Dagens kommentar kommer från min syster som efter en riktigt svettig räddning från Belfour sa " Ja sånt där kallar jag en nära döden upplevelse" haha

För övrigt var en rolig detalj att Leksands, tror det var 3-4 mål var så ruggigt planerat. Belfour kallade till sig Jackman o där byttes några ord och en pekning bort mot offensiv blå. Bytet efter kommer Jackman fri efter en riktigt smörpass av örnen, härligt att se!

Skönt med ett "bra" avslut. Visst vi spelar inte i elitserien kommande säsong men fan det är bara att ta nya tag, vi står kvar där även säsongen 08/09! O just ja Mora och Malmö medverkar ju också i samma serie... underbart!

Riktigt imponerade publiksiffra idag också. Tänk på att Leksand har ett stort upptagningsområde va gäller fans, så många av de som var i hallen hade åka många mil för att se denna helt obetydelsefulla match. Det är sveriges o kanske världens bästa fans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0